Börzsönyben Diósjenőn apartman egész évben kíadó!


Képek / Videók
Megosztás
Leírás

Hangulatos és családias szálláslehetőség Diósjenőn. Az apartman 1,5 szobás, melyből a nagyszoba 3 férőhelyes, a kisszoba 2 férőhelyes, 2-5 főig lehet igénybevenni. Az apartman kizárólag mindig egy család vagy egy pár részére kiadó. Az apartmanban egy azon időben más nem tartózkodik. Továbbá ünnepnapokon és a nyári szezonban kizárólag 3 fő, vagy afölött  tudom fogadni vendégeimet.

A Magdi Vendégház 4 napraforgós minősítést kapott!

Teljesen felszerelt: TV, rádió, hűtő, mikrohullámú sütő, teljes konyhai felszerelés, stb. A szobák parkettázottak, fa bútorokkal vannak berendezve. A zuhanyzót csak a kisszobán keresztül lehet megközelíteni.

Gépkocsival érkező vendégeink részére zárt területen parkolási lehetőséget biztosítunk.

Az apartmanhoz tartozó terasz nyári terasz, nem téliesített!

Az apartman átlag ára: 3200Ft

A kertben szinte minden megtalálható a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz
Ilyenek többek között: Fazsindelyes szaletli, szalonnasütő, bográcsozó, napozó, illetve hintaágy, kerti mosogató, kerti tusoló, gyermekek részére mászóka, csúszda, homokozó, hinta, kosárpalánk, lengőteke és kisvonat.

 

 

 

Érdeklődni: 06-35-364-357; 06-20-563-7315 számokon

E-mal cím: magdivendeghaz.dj@gmail.com

Diósjenő

A közel háromezer fős lélekszámú Diósjenő festői szépségű helyen, a börzsönyi hegyek, a Cseh-vár, a Závoznyereg, a Kő-szirt, a Kámor és a Bugyihó lábánál, a Jenői-patak és a Lókos-patak partján fekszik, a fővárostól 60, Váctól 25 km-re. A környéken két horgásztó található és sok kirándulási lehetőség várja az idelátogatókat.

 

 

 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Kiss Józsefné: Magdi Vendégház

 • 06205637315

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Diósjenő

Börzsönyi ut 110

Hasonló hirdetések
 • Diósjenő, Börzsönyi ut 110
  Vadászati Horgászási Túrázási lehetőségségek. Az apartman közvetlen az erdő alatt található!!! Férőhelyekhelyek: Egy apartman, melynek tartozékai: 1db három ágyas szoba, 1db gyerekszoba (kettő gyermek számára), szobában színes műholdas televízió 1db ...
  • Utazás - Diósjenő
  4 napja, 21 órája
 • Diósjenő
  Magdi vendégház - Diósjenőn !!! Szép Kártya Elfogadó!!! A Magdi Vendégház hangulatos és családias szálláslehetőség Diósjenőn a Börzsöny lábánál. Férőhelyek az apartmanban Az apartman 1,5 szobás, melyből a nagyszoba 3 férőhelyes, a kisszoba 2 férőhely...
  • Utazás - Diósjenő
  4 napja, 21 órája
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Kiss Józsefné: Magdi Vendégház

 • 06205637315

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Diósjenő

Börzsönyi ut 110