Börzsönyben Diósjenőn Apartman Egész ÉvbenKiadó !


Képek / Videók
Megosztás
Leírás

Magdi vendégház - Diósjenőn !!! Szép Kártya Elfogadó!!!

Börzsönyi apartman - Magdi VendégházA Magdi Vendégház hangulatos és családias szálláslehetőség Diósjenőn a Börzsöny lábánál.

Férőhelyek az apartmanban

Az apartman 1,5 szobás, melyből a nagyszoba 3 férőhelyes, a kisszoba 2 férőhelyes, így a teljes apartmant 2-5 főig lehet igénybevenni. Az apartman kizárólag mindig egy család vagy egy pár részére kiadó. Az apartmanban egy azon időben más nem tartózkodik. Továbbá ünnepnapokon és a nyári szezonban kizárólag 3 fő, vagy afölött tudom fogadni vendégeimet.

A vendégház felszereletsége

Kerti sütögető a Börzsönyi szállás udvaránA Magdi Vendégház 4 napraforgós minősítést kapott! Vendégházunk teljesen felszerelt: TV, rádió, hűtő, mikrohullámú sütő, teljes konyhai felszerelés, stb. A szobák parkettázottak, fa bútorokkal vannak berendezve. A zuhanyzót csak a kisszobán keresztül lehet megközelíteni.
Gépkocsival érkező vendégeink részére zárt területen parkolási lehetőséget biztosítunk. Az apartmanhoz tartozó terasz nyári terasz, nem téliesített!

A kertben szinte minden megtalálható a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz.
Ilyenek többek között: Fazsindelyes szaletli, szalonnasütő, bográcsozó, napozó, illetve hintaágy, kerti mosogató, kerti tusoló, gyermekek részére mászóka, csúszda, homokozó, hinta, kosárpalánk, lengőteke és fa kisvonat.

Vendégeinknek nyogodt pihenést, kikapcsolódást kínálunk vendégházunkban, továbbá a környék sok programlehetőséget rejt az aktív kikapcsolódáshoz.

Elérhetőségeink

Cím
Telefon
Mobil
E-mail
Facebook
2643 Diósjenő, Börzsönyi út 110.
06-35-364-357
06-20-563-7315
magdivendeghaz.dj@gmail.com
www.facebook.com/vendeghazmagdi
Kapcsolat a hirdetővel
 • Kiss Józsefné

 • 06/20/563-7315

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Diósjenő

Hasonló hirdetések
 • Diósjenő, Börzsönyi ut 110
  Vadászati Horgászási Túrázási lehetőségségek. Az apartman közvetlen az erdő alatt található!!! Férőhelyekhelyek: Egy apartman, melynek tartozékai: 1db három ágyas szoba, 1db gyerekszoba (kettő gyermek számára), szobában színes műholdas televízió 1db ...
  • Utazás - Diósjenő
  4 napja, 21 órája
 • Diósjenő, Börzsönyi ut 110
  Hangulatos és családias szálláslehetőség Diósjenőn. Az apartman 1,5 szobás, melyből a nagyszoba 3 férőhelyes, a kisszoba 2 férőhelyes, 2-5 főig lehet igénybevenni. Az apartman kizárólag mindig egy család vagy egy pár részére kiadó. Az apartmanban egy...
  • Utazás - Diósjenő
  4 napja, 21 órája
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Kiss Józsefné

 • 06/20/563-7315

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Diósjenő